O nama

IDS Security sa sedištem u Jagodini iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u oblasti projektovanja i implementacije sigurnosnih sistema od kojih klijenti najčešće traže alarmne i cctv sisteme popularno zvane alarm i vidoe-nadzor.

Alarmni sistemi, koje IDS Security ugrađuje su uređaji renomiranog kanadskog proizvođača - PARADOX. Paradox alarmi poseduju sve sertifikate o kvalitetu i ispunjavaju propisane tehničke uslove kako za američko, evropsko tako i za srpsko tržište.

Najveću ulogu u ugradnji protivprovalnog sistema ima adekvatna procena rizika za objekat koji treba obezbediti. Samo na taj način ugrađeni alarm može da zadovolji bezbednosne kriterijume i samim tim garantuje klijentiu maksimalnu sigurnost.

Bez stručne procene i pravilnog odabira opreme koju treba koristiti prilikom štićenja prostora bezbednost objekta nije ništa veća ni bez alarmnog sistema.

Visoko kvalitetna i profesionalna oprema u rukama stručnjaka zadovoljiće sve Vaše potrebe.

Možemo se pohvaliti velikim brojem  naših zadovoljnih klijenata. Verujemo da neke od njih i lično poznajete.

Pogledajte IDS Security - lista referenci i uverite se i sami. Možda baš i Vi od danas budete još jedan od naših zadovoljnih klijenata.


IDS Security je od 2008. godine zvanični ovlašćeni distributer grčke kompanije MEGA SYSTEMS COMPANY na području Srbije.

MEGA SYSTEMS COMPANY je počela sa radom 1992. godine u Atini, a njen glavni cilj je uspostavljanje komunikacije između biznisa i njihovih klijenata pomoću mirisa.

MEGA SYSTEMS danas poseduje celu proizvodnju od punjenja boca do razvoja elektronskog sistema aromatizacije. Uz potpunu kontrolu proizvodnog procesa, razvoja aroma, punjenja boca kao i proizvodnju i razvoj sopstvenih elektronskih digitalnih sistema, kompanija je lider na području proizvodnje i distribucije najsavremenijih sistema za aromatizaciju prostora.

Kompanija Mega Systems pruža usluge preko svojih 11 branši, 48 lokalnih i 12
distributera u Evropi, 1 u Americi kao i 2 distributera izvan Evrope na području Rusije.

Ima tri sestre-firme na Kipru, u Bugarskoj i u Austriji. Na ovaj način postala je lider ne samo u zemlji, već i u inostranstvu.

Kompanija poseduje sertifikat ISO 9001:2008

Stabilne transakcije kompanije MEGA SYSTEMS sa vodećim dobavljačima sirovina obezbeđuju pristup najinovativnijim trendovima u oblasti senzornog marketinga.
Mega Systems je jedina grčka firma koja aktivno učestvuje i usko sarađuje sa Institutom Senzornog Marketinga, međunarodnom organizacijom za istraživanje i razvoj senzornog marketinga.

Pored osnovne branše u oblasti aromatizacije pruža usluge dezinsekcije i odbijanja insekata i time sveobuhvatno pokriva sanitarne potrebe klijenata.

Takođe Vas podsećamo da obratite pažnju na naš VIP Club i na pogodnosti koje Vam članstvo u VIP Club-u nudi.

Možete ostvariti


TRAJNI POPUST od -15% PRI SVAKOJ KUPOVINI!!!


IDS Security Otvaranje novog prostora april 2006



 Kategorije

 Login
Username:
Šifra:
Postanite naš klijent

 Anketa
Sta je po Vasem misljenju najbitnije za Vas poslovni prostor?

Muzika
Prijatna - aromatizovana atmosfera
Vizuelni utisak
Osvetljenje
Higijena - cistoca



 Partneri

 Kursna lista
Cela lista





 
©2008-2009