Selektor za odvojenu kontolu grejanja
Zonski selektor, je uređaj konstruisan da bez većih prepravki na već postojećem sistemu centralnog grejanja omogućite da na jednostavan način SELEKTIVNO odabirate temperature grejanja u određenim ZONAMA. Zone mogu biti dva različita sprata, npr: PRIZEMLJE i SPRAT, Dnevnni boravak i spavaća soba itd. Praktično Vi odaberete željenu temperaturu u oređenom prostoru a elektronika dalje radi svoj posao. Uređaj je jednostavan za korišćenje i pruža potpun komfor u pogledu ekonomičnosti i funkcionalnosti. Praktično, ugradnjom našeg selektora postižete uštedu u radu i efikasnijem iskorišćenju energije. Nije potrebno naknadno ugrađivati još jedan izvor grejanja (kotao na čvrsto gorivo, gasni kotao i sl.)
Uređaj je kontrolisan mikroprocesorom tako da je efikasnost u radu jako pouzana a potrošnja i prostor koji uređaj zauzima svedena na minimum. Naš uređaj u punom režimu rada troši ČAK ISPOD 10W snage što je i do 10 PUTA manje od jedne obične sijalice.
Takođe je moguće konstruisanje sistema zonske selekcije na zahtev kupaca uz prethodnu reviziju postojećeg sistema za grejanje. Budite slobodni i obratite nam se oko detalja ovog sistema.


 Kategorije

 Login
Username:
Šifra:
Postanite naš klijent

 Anketa
Sta je po Vasem misljenju najbitnije za Vas poslovni prostor?

Muzika
Prijatna - aromatizovana atmosfera
Vizuelni utisak
Osvetljenje
Higijena - cistoca Partneri

 Kursna lista
Cela lista

 
©2008-2009