AROMATIZACIJA i Dezinfekcija prostora


Našim korisnicima nudimo besplatne konsultacije u oblasti profesionalne aromatizacije prostora. Naši konsultanti, kombinuju znanje i iskustvo sa alatima koje posedujemo uzimajući u obzir profil Vaše kompanije, delatnost kojom se bavite, ono što prodajete, dekor kao i najvažniji aspekt i cilj aromatizacije PORUKU koju želite da prenesete svojim klijentima kako bi za Vas odabralui adekvatnu aromu i time postigli ciljanu aromatizaciju i direktnu komunikaciju sa potrošačima.

Čulo mirisa je najmoćnije čulo ako se uzme u obzir razvijanje sećanja i odlučnosti u donošenju odluka.

Dokazano je da mirisi utiču na:

a. ponašanje
b. naše mišljenje o stvarima i ljudima
c. naš utisak o vremenu

Istraživanja su pokazala da prodavci imaju na raspolaganju 2,5 sekunde da prenesu poruku potrošaču, a mirisu je potrebno manje od jedne sekunde da se utisne u um potrošača.


osveživači

Kliknite za detaljnije...

AROMATIZACIJA

* Airlia je eterična, postojana, primamljiva i fascinantna, dah magije u stvaranju.

Airlia je ovde da vaš prodajni brend prevede u mirisne note, promoviše unikatnost, da stvori putovanje čula koje će se urezati u memoriju vaših klijenata poštujući sve kriterijume koji se odnose na ljudsko zdravlje kao i životnu sredinu.


dezinfekcija toaleta

Kliknite za detaljnije...

DEZINFEKCIA TOALETA

* Nameran izbor visoko kvalitetnih materijala koji se koriste u pravljenju aparata pomaže da traju dugo Elektronski sistem programiranja dozvoljava praktično neograničenu fleksibilnost podešavanja kako bi potrebe svake firme bile zadovoljene (radno vreme, vreme najveće posećenosti, itd), što dovodi do savršenih rezultata. Diotan Ocean Fresh nudi potpunu dezinfekciju za zdrav i svež toalet odobren od strane Grčke Nacionalne Organizacije za Efekte Dezinfekcije.


ClearScore repelent, insekticid protiv mušica, komaraca


DEZINSEKCIJA - KONTROLA INSEKATA BIO INSEKTICIDOM

* Koristi se sa aparatom za raspršivanje
Proizvod za borbu protiv muva
Sadrži sintetički i prirodni piretrin
U skladu sa svim HACCP procedurama


Clear Score program obuhvata bio insekticide za efikasnu kontrolu i suzbijanje letećih insekata čineći vaš prostor sigurnim i čistim bez mušica, mrava, komaraca itd... odobren od grčkog ministarstva za ruralni razvoj i hranu striktno poštujući procesure u skladu sa HACCP. Takođe Clear Score poseduje odobrenje od Agencije za hemikalije kao i sva zdravstvena ispitivanja i u skladu je sa svim aktuelnim propisima Republike Srbije.Rotaner insekticid protiv bubašvaba, mrava i grinja


TEČNO SREDSTVO ZA KONTROLU NELETEĆIH INSEKATA

* Koristi se u borbi protiv gamižućih insekata (bubašvabe, mravi, paukovi, bube, moljci, vaši, krpelji, buve)
Dostupan u pakovanjima od 500ml
Lak sa korišćenje
Efikasnost koja traje 7-15 dana
Idealan za prskanje površina kao što su (vrata, prozori, sifoni, cevi, ispod električnih aparata, tavani, itd)
Tečni Rotaner je izuzetno jako sredstvo protiv neletećih insekata preporučen od grčkog ministarstva za ruralni razvoj, idelano i jednostavno rešenje na svakom mestu.
Poseduje odobrenje od Agencije za hemikalije kao i sva zdravstvena ispitivanja i u skladu je sa svim aktuelnim propisima Republike Srbije.

 

 

Neutralizator neprijatnih mirisa u kuhinji


   Kliknite za detaljnije...


NEUTRALIŠE NEPRIJATNE MIRISE U KUHINJI

* Inovativni proizvod na tržištu koji se jednostavno bori sa svim neprijatnim mirisima u kuhini.
je jedinstven proizvod koji faktički deaktivira neprijatne mirise u kuhinji tokom kuvanja.Neutralizator duvanskog dimaNEUTRALIŠE SVE NEPRIJATNE MIRISE DUVANSKOG DIMA

*Revolucionarni proizvod koji ima dvojnu ulogu, neutrališe miris cigarete i ujedno širi miris koji odiše svežinom i čistoćom ostavljajući prostor idealno čistim i zdravim. Kategorije

 Login
Username:
Šifra:
Postanite naš klijent

 Anketa
Sta je po Vasem misljenju najbitnije za Vas poslovni prostor?

Muzika
Prijatna - aromatizovana atmosfera
Vizuelni utisak
Osvetljenje
Higijena - cistoca Partneri

 Kursna lista
Cela lista

 
©2008-2009